Wat is Bridging Lease?

Bridging Lease is dé tussenoplossing, of beter gezegd dé overbruggingsauto met leasecontract voor de zakelijke rijder. Stel u wilt in de nieuwe elektrische auto van Volkswagen rijden die vanaf 2020 van de band komt rollen, alleen uw contract loopt dit jaar af. Omdat u mobiel wil blijven zal u dan moeten kiezen voor een nieuwe contract voor 3 of 4 jaar (afhankelijk van uw autoregeling), waarbij u in een hogere bijtellingsklasse zal vallen.

Om niet de boot te missen, bieden wij u verschillende oplossingen om de periode te overbruggen tussen het einde van uw huidige contract tot de dag dat u in uw nieuwe elektrische zakelijke auto wegrijdt. Hiervoor bieden wij twee smaken: een vergelijkbare huurauto of een Special.

Bekijk ons aanbod

 

Het aanbod overbruggingsauto's

 

Wij kunnen u een tijdelijke, vergelijkbare huurauto bieden welke u kan besturen tot de levering van uw nieuwe elektrische auto. Het enige wat dus tijdelijk verandert is de auto; voor de rest blijft alles hetzelfde tot de levering van uw nieuwe elektrische auto! In overleg met onze key accountmanager zullen wij gezamenlijk zoeken naar een passende oplossing.

Bekijk huurauto's

 

Het kan natuurlijk zijn dat u op zoek bent naar nét iets anders dan wat wij u als huurauto kunnen aanbieden. Neem dan een kijkje bij onze specials; dit zijn auto’s die net even iets meer bieden  dan de standaard huurauto. De looptijd en de special Bridging Lease-tarieven voor deze auto’s zijn op basis van één jaar inzet. Betekent dit dan dat u de auto een jaar moet rijden? Nee, u kunt deze kosteloos weer voortijdig inleveren, als uw elektrische auto eerder komt dat verwacht. Uw werkgever ondervindt hier dus geen financiële gevolgen van.

Bekijk Specials

 

 

Wat zijn de voorwaarden?

  •         U heeft een Volkswagen ID.3 besteld op de website van Volkswagen of uw leasemaatschappij.
  •         U heeft toestemming gekregen van uw wagenparkbeheerder om een overbruggingsauto te mogen rijden.
  •         Bij besluit om de Volkswagen ID.3 toch niet af te nemen, vervalt de korting en brengen wij uw werkgever de oorspronkelijke kosten voor de huurauto of de Special in rekening.

 

Zijn er dan helemaal geen extra kosten?

       Het is mogelijk dat u tijdelijk geconfronteerd wordt met een hogere bijtelling. Deze kunt u berekenen m.b.v. de indicatieve fiscale waarde die bij de huurauto en de    Specials staat vermeld.

          De enige extra kosten die u kunt maken, heeft u zelf in de hand. Overschrijdt u het aantal kilometers welke u in uw Bridging Lease contract heeft vastgelegd, dan brengen wij de extra km’s in rekening brengen bij uw werkgever.