Voor wie is Bridging Lease

Bent u leaserijder en wilt u graag wachten op de volledig elektrische Volkswagen ID.3, maar loopt uw leasecontract al af voordat de eerste Volkswagen ID.3's worden geleverd in 2020? Dan vormt Bridging Lease voor u een mooie oplossing.

 

Wij bieden u namelijk een overbruggingsauto, waarbij u de keuze maakt uit een tijdelijke 'Special', een occasion leaseauto óf een huurauto, die u voor een gereduceerd tarief rijdt tot u uw Volkswagen ID.3 ontvangt.

 

Benieuwd of uw occasion erbij zit? Bekijk dan ons overzicht en zoekt de gewenste lease occasion uit. Als u een occasion gevonden heeft die aan uw wensen voldoet, kunt u op de pagina van de betreffende auto een maatwerkofferte aanvragen met de door u gewenste looptijd en jaarkilometrage. Via het contactformulier kunt u een vraag stellen.

Wanneer de auto aan uw wensen voldoet en u akkoord bent met de offerte wordt de auto klaargemaakt om aan u afgeleverd te worden. De auto wordt gepoetst, afgetankt, voorzien van het noodzakelijk onderhoud en eventuele extra's zoals bijvoorbeeld een trekhaak worden gemonteerd. Op de afgesproken dag kunt u uw auto komen ophalen of wordt de auto wanneer u dit wenst op locatie afgeleverd. Alle auto's zijn snel beschikbaar, u kunt dus snel rijden in uw 'nieuwe' auto.

 

Bekijk het aanbod